Vraagbaak en wegwijzer in data kadaster, retail, consumenten, bezoekers en passanten

Kennis van zaken

In juni 2020 neem ik afscheid van Locatus, maar de data en klantencontacten laten mij niet los. Ik word sindsdien om hulp gevraagd vanwege mijn kennis over kadasterdata, retaildata en data over consumenten(groepen), bezoekers(stromen) en passanten(aantallen). Nieland Consultancy fungeert als vraagbaak (met een ruime inhoudsopgave) en wegwijzer. Mijn werkwijze is altijd oplossingsgericht. Daarbij maak ik gebruik van mijn ruime expertise en ervaring van de markt en mijn docentschap bij de Coöperatie Fabriek, dat educatieve programma’s ontwikkelt en aanbiedt aan ondernemers.

Nieland Consultancy krijgt altijd het probleem op tafel. En reikt vervolgens oplossingen op maat aan, zowel in retaildata als in gebruikersdata van bedrijven op bedrijventerreinen. In samenwerking met I&O Research (het toonaangevende onderzoeksbureau voor overheid en non-profit) wordt thans een landelijke database van gebruikersdata van bedrijven op bedrijventerreinen samengesteld.  Een zo hoog mogelijke datakwaliteit wordt bereikt met een inventarisatie van beschikbare registraties (inclusief koppeling van de registraties), fysieke schouw van deze registraties en fysieke schouw van kwaliteitsindicatoren en voorzieningen.

Wilt u de juiste beslissingen nemen op basis van betrouwbare, actuele en complete data? Roep de hulp in van Nieland Consultancy. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor:

  • Alles over onderzoekdata, databeheer, datamanagement en het opzetten van een maatwerkclub.
  • Gebruikersdata van bedrijven op bedrijventerreinen.
  • Ontwikkeling van toekomstbestendige centrumgebieden, met transformatie van winkelvastgoed en kantoren naar een andere functie (wonen).
  • Bezoekersstromen.
  • Consumentenprofielen.